Choklaaaaad!

Alla som känner mig vet att jag är smått besatt av choklad. Ni som inte kände till detta måste ha bott under en sten eller något, för det går knappt en dag utan att jag pratar om choklad. 
Hittade ett så kallat 'Chokladtest' och var bara tvungen, det hade ju ordet choklad i rubriken!! 

Test Your Age Using Chocolate Maths

1. First of all, pick the number of times a week that you would like to have chocolate.  More than once but less than 10 times. (7)

2. Multiply this number by 2. (14)

3. Add 5. (19)

4. Multiply it by 50. (950)

5. If you have already had your birthday this year add 1763 ....
    If you haven't had a birthday, add 1762. (OBS! Det här testet publicerades 2013, så om ni gör testet själva  lägg till 1763) (2713)

6. Now subtract the four digit year that you were born. (722)

You should have a three digit number.

The first digit of this was your original number. (This is the number of  times you want to have chocolate each week).

The next two numbers are: YOUR AGE! 

Hehehehe. Alltid lika kul när det faktiskt stämmer :) Och ja, jag vill äta choklad varje dag. Men, på något sätt, lyckas jag hålla tillbaka mitt begär av det goda. Jag är stolt över mig själv :) 


I-landsproblem

Sitter inklämd i ett hörn på mitt favoritcafé och är i stort behov av att gå på toaletten. För att göra hela situationen värre har min fot somnat, och vågar inte röra den för jag vet att det kommer göra 'ont' och vet att jag kommer se ut som en tönt om jag ens försöker väcka den diskret. Tisdagar har från och med nu klassats som veckans värsta dag. 
 
Har precis haft en stoooor english breakfast, (det lät häftigare att skriva det på engelska) och är så full att jag knappt kan röra mig, vilket inte heller hjälper mitt toa-behov. Äggröra, korv, fralla, bönor, skinka, svamp (fast den äter jag inte), blir tillsammans en delikat måltid :) Kom på nu i efterhand att jag kanske skulle tagit ett kort på den så ni fått se själva, Men är alldeles för självisk och girig för det. 
 
Försöker väcka min fot med hjälp av tankekraft, men det funkar inte. Vill verkligen inte röra på den. :( 

RSS 2.0