23 år på denna jord

Idag är det den 2:a maj, oooch vet ni vad det innebär??? 
 
Ja, idag är det dagen då jag kom till världen! 
 
Fick en stor chokladask och presentkort av min värdfamilj, de vet vad jag gillar. Chokladen är såklart redan uppäten. Magknipet är SÅ värt det, för den var utsökt... 
 
Jag och Guy besökte Londons största akvarium idag, eller SEA LIFE London Aquarium, om man ska vara petnoga med namn. 

Här är de bästa bilderna från idag :) (Med bästa menar jag de bilder som inte var suddiga, och som inte hade massa främlingar med i alla hörn och kanter.)
 
Efter att ha gått omkring alldeles för mycket är mina fötter nu ömma... väldigt ömma. Inte så ömma som efter mitt första arbetspass som servitris på restaurang, men det är inte långt därifrån. Men det var värt det, har sett mycket av London idag, tillsammans med Guy :) 
 
 
 
 

Värsta bloggaren nånsin

Jag är den värsta bloggaren någonsin. Att jag är mänska nog att erkänna det är ett stort steg, men det är sanningen. Uppdaterar kanske en gång i månaden, såvida inte en viss dansk tjatar om att jag ska skriva ett nytt inlägg, du vet vem du är :P 
 
Sitter för tillfället på Starbucks och fryser. Britterna måste ha en skruv lös i huvudet om de tycker om att ha dörren öppen när det är kallt och regnar. Eller så vill de få in den friska det-regnar-och-det-luktar-så-gott-doften. 
En liten update om mitt liv, då! Jag är inte längre singel! :D Haha, älskar att det är det första jag skriver. 
Men det är sant, jag har lyckats snärja en söt britt (stolt!). En dröm har gått i uppfyllelse, att det inte är Daniel Radcliffe eller Robert Pattinson gör inte så mycket, så länge det är en britt ;) 
 
Har även hittat en video på Youtube som jag är liiiiite besatt över:

RSS 2.0