Nu ska vi gå på skojakt!

Mina gamla, lojala converse har gått sönder. Grät en liten skvätt över skor som hållt mig sällskap i rätt så många år, innan jag dansade av glädje- att shoppa skor är ju det roligaste som finns! :D 
Och var ska man åka om man ska köpa skor: PRIMARK såklart. 

Såg dessa skönheter nästan direkt efter att jag kommit in genom dörrarna, och var bara tvungen att köpa de. Men allvarligt, titta på de, hur kan man inte vilja köpa de?! De ser giganta ut, men med tanke på att jag har ankfötter (mina fossingar är breeeeda), så gör det inte så mycket, så länge jag kan vicka på tårna :) 
   

Cozy slippers

Besökte Primark en runda idag för att köpa jeans, men istället kom jag hem med något mycket bättre: 
 
Är det inte de mysigaste små slippers (ja, jag kallar de slippers) ni någonsin skådat?!
Såg de i affären och var bara tvungen att köpa de, ett plus är att de var väldigt billiga (2,50£) så det var verkligen värt det :) Och så är de så underbart sköna. Kommer aldrid lida av frusna tår igen. 
 

Konversationer med de små

Alla vet att barn ibland säger knäppa saker. Ibland lite roliga saker. Och ibland hur-roligt-som-helst-så-jag-får-skrattanfall-saker. 

Vid matbordet: 
Jag: Missy, eat faster, you're taking forever! 
Missy (4): I AM eating fast! 
Jag: No, you're eating slow. Even snails eats faster, and they're REALLY slow. 
Missy: I was born slow, so there! 

 
Orson (7): Julia, on Saturday mornings you have to come to mine and Missy's school. 
Jag: Why? 
Orson: To learn things. Duh. 
Jag: Orson, I'm 15 years older than you. What can you possibly hope to teach me? 
Orson: I know the names of almost every dinosaur AND every football player. Do you? Actually, don't answer that, I KNOW you don't know. 
Jag:...Only if it's not too early, I want to sleep in. 
Orson: Will you be awake by 10:30?
Jag: Maybe. But don't count on it. 


En totalt onödig konversation då jag vet att han kommer ha glömt allt om skolan inom en timme. Men vad gör man inte för de små?  

Threading

Idag bestämde jag mig för att göra en 'threading' på mina ögonbryn. För er som inte vet, att threada är ungefär som att plocka de, fast med en tråd istället för pincett. Smärtan tredubblas också, eller i alla fall för mig.
Började gråta mitt i allt (se bild nedan, det var ungefär så jag såg ut), och hon som gjorde det hela blev helt till sig och började torka tårarna så min mascara inte skulle rinna. Tror jag var den första hon threadat som börjat gråta..


Pumpkin Spiced Latte

 
ÄNTLIGEN har min lilla älskling återvänt till Starbucks, nämligen Pumpkin Spiced Latte :D 
Misstänker att det är en vanlig Café Mocha, fast med lite pumpakrydda på toppen... men det smakar så underbart gott, så orkar inte bry mig. 
 
Det är väldigt lätt att bli beroende av den här drycken, själv var jag fast efter första koppens första klunk.
 

Game of Thrones

Nu har det (äntligen) hänt. 
Har hört från alla håll hur bra TV-serien Game of Thrones är, och tänkte att nu banne mig ska jag se om den verkligen var så bra. Visste att Sean Bean är med (Boromir i Sagan om Ringen), så det var ett rätt så stort plus, eftersom jag tycker han är en awesome människa och skulle gärna vilja ha honom som kompis. 
 
Så här satt jag under 80% under första avsnittet. 
 

RSS 2.0